مروری بر خواص کنجد و فرآورده هایش | asrehesab
دسته بندی

Share

» :: مروری بر خواص کنجد و فرآورده هایش

دانه کنجد به عنوان یک دانه روغنی حاوی ترکیبی از اسیدهای چرب اشباع نشده با نسبت مساوی اسید لینولئیک و اولئیک و اسیدپالمتیک و استئاریک است. 75 درصد دانه کنجد را چربی و پروتئین و 25 درصد آن را موادمعدنی، کربوهیدرات (قند) و فیبر تشکیل داده است. کنجد همچنین حاوی فنول ها، استرول های گیاهی، فسفولیپیدها و ویتامین ها به خصوص ویتامینE و ویتامین های گروه B و مواد معدنی نظیر کلسیم، منیزیم، روی، مس و فسفر است....

در ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم.

با تشکر از شما دوست عزیز

 

خرید و دانلود محصول

1397/02/30
کنجد , خواص کنجد , آشنایی با کنجد , دانه کنجد